Yangın Merdiveni Kapısı Günlükler

Wiki Article

Demetevler mahallesinde mevcut fiilletmeme İtfaaiye müfredatına şık şekilde yangın cıkış bapsı binalması gerekmektedir.

Yangın bapsı kilidi asılmışrken dikkat edilmesi müstelzim en önemli unsur panik pas ile uyumlu olması, panik bara doğrusu yangın kapısı koluna dokunulduğu an kilidin bilgisiza düşmesidir.

Alelumum pencerelerin, balkonların yahut belirlenmiş çıkış noktalarının yakınında bulunurlar ve kişilerin binaya yeniden girmeden ortam seviyesine emniyetli bir şekilde ulaşmalarını esenlarlar.

Yangın Kapısı esrar sızdırmaz özelliğe iye olması zımnında yangın takkadak insanların tütün zehirlenmelerinden de korunmasını esenlar. Bu baplar dışarıya doğru ve kolayca açılabilen konstrüksiyonya sahiptir.

Yangın Çıkış Bapsı yangın yerinde binadan emniyetli bir şekilde boşaltma olmayı sağlayıcı bir bapdır. Yangın Çıkış Kapısı yangına dayanıklı malzemelerden örgülmalı, kolaylıkla ve dışarıya yakınlarında açılmalıdır.

Yangın bapsı ivedili çıkış için kullanılacaksa o çağ lazım koşulları / standartları sağlayıcı kısaca yangın peklik belgesi olan bir kapı kullanılması gerekmektedir. Bu durumda kapı kanadı içerisinde yalıtım olarak taş yünü ve düzençıpan zaruri olarak bulunmalıdır. Bapda kullanılan sac lakırtıınlığının da en azca 1.

Tertibat Odası Yangın Bapları : Tip odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış yangın kapılarıdır, yangın dayanımının semtı nöbet otomasyon sistemlerine mütenasip aksesuarlarla donatılmıştır. Düzenek odası yangın bapsı camlı mümkün.

Göksu Kapı olarak Yangın Kapısı imalat sürecinde en birinci sınıf mekanizmaları kullanarak bapnın monte edilmiş olduğu projeyi güvenli ve katkısızlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

1 mm veya henüz lafın olması gerekmektedir. Bu özellikler belgesiz bir yangın bapsına için çok henüz hayır ürün kalitesi demektir. Bu da fevkda belirttiğimiz üzere pahaı vasıtasız etkilemektedir. Dolaysıyla bu şekilde belgeli bir yangın kapısının hediyeı da 4000 TL den mirlamaktadır. Bu tip belgeleri yangın baplarının kalitesi makul sertifikasyon kurumları aracılığıyla meydana getirilen testler ve anlatım ile belirlenir.

Kadeh yangın bapları: Bu tip yangın kapıları, içki malzemesinden mamultır ve çoğunlukla çağcıl binalarda kullanılır.

Ürünlerimiz TSE yangın bapsı sertifikasına sahiptir. Bu yangın kapısı sertifikanın yönıteselsül firmalar yangın bapsı deney raporlarına da sahip olmalıdır.

Ama talepleriniz doğrultusundan projenize uyumlu olan herhangi bir renge yangın çıkış bapsı boyanabilir.

Sandık üzerindeki fitil yuvasına şayan koca birinci sınıf ısıyla genleşatır yangın fitili kullanılmaktadır.

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Kapısı Kilidi yardımıyla bu kapılar dışarıdan açılamaz. Bu yer çalma vakalarının önlenmesini sağlamlar.

Report this wiki page